Thuis

Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De GREEPmachines werden opgericht in 2004, zich concentreert op de ontwikkeling van een volledige waaier van het materiaal van meubilairmachines en houten deurmachines en materiaal, die meubilair en houten deurondernemingen voorzien van oplossingen voor gehele fabriek planning en automatische productielijnen,

het aanbieden van klanten uitstekende kwaliteit, efficiënte en stabiele producten, en de dienst van uitstekende kwaliteit.

 

De GREEPmachines hebben de meerderheid van meubilair en houten deurondernemingen in meer dan 40 landen en gebieden rond de wereld gediend en brede bewondering van klanten gewonnen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De GREEPmachines zijn een nationale high-tech onderneming. Het GREEPpersoneel concentreert zich op het onderzoek en de ontwikkeling van geavanceerde houtbewerking

machines. Meer dan 80 octrooien zijn gemachtigd en toegepast voor, omvattend meer dan 10 uitvindingsoctrooien en meer dan 60 gebruiksmodeloctrooien.

 

Als leiding die eenheid opstellen, ondernam de GREEP het opstellen van de de industrienorm van „CNC Houtbewerkingscomité Zaag“ en „CNC Wookworking vijf-Opgeruimde Boringsmachine“.

 

In een era van snelle verandering, zijn wij er stellig van overtuigd dat de doorbraken en de innovaties belangrijke krachten in het bevorderen van sociale ontwikkeling zijn. In een vluchtige markt, zijn wij er stellig van overtuigd dat de ononderbroken innovatie de stichting van het steunpunt van een bedrijf is. Concentreren zich op producten, om voortreffelijkheid, en constant het verbeteren van de waarde van producten aan klanten te bereiken, de geesten van GREEP!

Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Foshan Hold Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Andere

Merken : greep

Aantal werknemers : >300

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Certificaten China Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Certificaten China Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Certificaten China Foshan Hold Machinery Co., Ltd. Certificaten